DESIGN WEBSITE

REALIZARE SITE-URI WEB

Custom Design

Adaptam orice design la cerintele clientului. Acest proces se desfasoara in urmatoarele etape:

  • se pun la dispozitie sabloane sau machete create de noi pentru alegere
  • se alege macheta sau sablonul de catre client in functie de preferinta
  • textele si pozele care vor fi prezente pe site-ul Dumneavoastra
  • numarul de pagini care vor necesita un design
  • integrare blog in functie de preferinte
  • verificarea functionalitatii designului in functie de cerintele clientului
  • optimizarea sitelui in motoarele de cautare

Design-ul oricarei machete poate fi adaptat la cerinte, dumneavoastra avand posibilitatea sa va schimba continutul, pozele, textele, orice element pe care il doriti.
Punem la dispozitie cele mai noi si atractive machete pentru clientii nostri in vederea realizarii unui site cu o grafica de exceptie.
Avem o gama mare de designuri create, flexibile, pe care vi le punem la dispozitie pentru a face alegerea pe care o doriti.

Website responsive

Site-ul dumneavoastra trebuie sa fie responsive, sa se incarce rapid atat de pe smartphone cat si de pe tableta:

O mare parte dintre vizitatori vizualizeaza site-ul nu doar de pe monitorul calculatorului ci si de pe laptop, telefon, tableta. De aceea este foarte important ca website-ul dumneavoastra sa fie afisat corespunzator pe orice dispozitiv mobil, prin urmare sa fie:

1.) Responsive pe Telefon –  adica toate elementele site-ului sa se incarce rapid, textele,imaginile sa fie plasate strategic, atractiv cu un design adecvat .
2.) Responsive pe Tableta –   site-ul Dumneavoastra va fi vizualizat rapid si pe tableta, nu doar pe telefonul sau desktopul/monitorul calculatorului

Sunt multe tehnici de a verifica in ce masura designul site-ului este responsive dar cel mai recomandat procedeu e testarea pe dispozitive mobie reale.

Detaliile cele mai importante despre site trebuie sa fie mereu vizibile cum ar fi: datele de contact, (telefon,adresa,email ),serviciile oferite,preturile,promotiile

Cu cat design-ul este mai simplu, site-ul se va incarca mai rapid in browserul web, iar acest aspect poate influienta pozitiv traficul pe website.

Real Time Web Analytics